• Fireball

Nöjespark - Karuseller
för hela familjen

Ölands Djur & Nöjesparks nöjesfält har något för alla. Här finner ni karuseller för både stora och små. Förutom karuseller finns även lotterier och spel. Allt man kan hitta som skall tillhöra för att vara ett klassiskt nöjesfält.

1975 kom första karusellen till Ölands Djur- och Nöjespark, en liten, liten barnkarusell. Idag har parken ett Nöjesfält som kan hålla även den mest vältränade livsnjutaren sysselsatt en hel dag - spännande, hisnande och fartfyllda karuseller, men även lugna och harmoniska åkattraktioner. När det gäller karusellerna för de mindre barnen kan oftast föräldern åka med sina barn om de inte vågar åka själva.

 

Nöjesfältet är uppbyggt med blandade karuseller, där är ungefär hälften för de lite äldre barnen och resten blandat för de som är lite mindre.

Samba Tower bjuda er på en skoj åktur, men ändå i harmoni, succén fortsätter :)

Nu kan ni ta del av barnkarusell och Djungelsafari. Två karuseller som främst är för de mindre barnen. För de lite mer vågade har vi Fire Ball Extreme. Här kommer ni svinga ut på en riktigt åktur. Många karuseller att välja på :) 

Här är det "Snurrvarning"!

På vårt tivoli behövs inte köpas till biljetter eller dyligt - det är bara att åka så mycket man vill!

  

Brake Dance en häftig vuxen karusell som du kommer att gilla.

För de mindre Kättingflygaren för hela familjen, Happy Sailor, Tåget, Lion Kings, FireBall, Spöket, Masken, Hästen, Samba Tower mm

För de allra minsta har vi Dogge Dogge Lito, Convoy Safari barnkarusellen, hoppborgar mm som barnen kommer gilla.

Visa ditt armband, sen är det fritt fram. Vi har karuseller för alla åldrar,tycke och smak. Efter avslutad tur ställer man sig sist i kön om man vill åka mer. Våra längdbegränsningar på attraktionerna är för din/ditt barns säkerhet.