Vattenland

Ölands Djur & Nöjesparks vattenland kan alla ha bubblande skoj! Det finns bassänger för alla smaker, för den som vill åka vattenrutschbana, den som vill busa och springa omkring, den som vill simma och för de mindre som bara vill plaska lite.

Missa inte allt detta, hjärtligt välkomna!

För de som vill ta en tur i de olika vattenrutschbanorna finns det sex nedfarter att välja på, raka och snabba, störtlopp eller slingrande, en lite kortare för de mindre och en barnvänlig för de allra minsta. Även här har vi alltså något att erbjuda alla, gammal som ung, vågad som kruka, ja helt enkelt något för alla!

En av de sex vattenrutschbanorna var då den importerades till djurparken Sveriges längsta vattenrutschbana med hela 90 meter! 6 vattenrutschbanor med tillhörande pooler, en grund barn pool och en 25 meter lång badpool där alla kan bada, leka, stänka vatten och kanske rentav ta en simtur. Vattenlandet erbjuder er 1000 kvadratmeter vattenyta.

  

För ER säkerhet

För att känna sig trygg på vår badanläggning har vi badvärdar, dessa övervakar poolerna och ser till så att alla sköter sig kring poolområdet, de kan även hjälpa till vid mindre skador och andra serviceåtgärder. En vattenvärld fylld med äventyr och spänning för alla - det är vad Ölands Djur & Nöjespark har att erbjuda alla sina besökare.